Älskar du att simma men drar dig för att gå till en bassäng eller badplats på grund av dina bröst? Kanske har du länge lidit av en liten byst, eller en byst som inte har den form som du önskar. Det kan även vara så att bysten har ändrat utseende efter barnafödande och amning. Oavsett vad det är som gör dig missnöjd är det bra att veta att det finns en ny lösning på problemet.

Nya generationens bröstimplantat

Kanske har du dragit dig för att operera din byst eftersom du varit rädd för att resultatet ska se onaturligt ut? Det är inte längre någon risk. Under åren har nämligen nya, ergonomiska implantat kommit ut på marknaden. Ett av dessa är Motiva ergonomiska implantat, ett implantat som är skapat för att uppföra sig så naturligt som möjligt. Det innebär att implantaten rör sig precis som ett vanligt bröst. När du ligger ned flyter bröstet ut och när du står upp rundas det nedåt. Du får alltså ett helt naturligt bröst i den form du önskar och behöver inte vara rädd för att få ett klotrunt och hårt bröst.

Du är värd att få känna dig bekväm

Den som inte upplevt kroppskomplex kan ha svårt att förstå hur handikappande det kan vara. En byst som du inte är nöjd med kan till exempel få dig att avstå från saker som du älskar, till exempel att simma och bada. Genom att åtgärda brösten kan du i lugn och ro botanisera bland alla vackra badkläder och ge dig av till stranden i sommar, helt utan komplex.